© 1995-2025 Grupa WP. Dane o programie TV dostarcza AKPA Polska Press
ABC gotowania - kuchnia włoska

ABC gotowania - kuchnia włoskaOdc. 4

24 minmagazyn poradnikowyPolska2020
CANAL+ KUCHNIA piątek, 25 kwietnia 14:20
Marieta Marecka odkrywa tajniki kuchni włoskiej. W programie pojawią się najróżniejsze pizze, ravioli oraz inne smakowite potrawy. Sztuka kulinarna na Półwyspie Apenińskim opiera się na prostych potrawach przygotowanych z dobrej jakości składników. Oliwa z oliwek, świeże warzywa i zioła, wyraziste sery, ryby, owoce morza, jajka, mąka i oliwki to podstawa wielu dań. Prowadząca pokaże widzom jak przygotować m.in. domowy makaron, risotto, zupę minestrone, foccacio, karczochy pod beszamelem i tiramisu.
Gatunek
  • magazyn poradnikowy
Kraj produkcji
  • Polska
Rok produkcji
  • 2020
Czas trwania
  • 24 min