© 1995-2025 Grupa WP. Dane o programie TV dostarcza AKPA Polska Press
Jak jemy dziś? Ewolucja na talerzu

Jak jemy dziś? Ewolucja na talerzuOdc. 2

52 minserial dokumentalnySingapur2020
CANAL+ KUCHNIA sobota, 26 kwietnia 13:25
André Chiang, zdobywca dwóch gwiazdek Michelin, wyrusza w podróż, która pozwoli mu odkryć dawne tradycje kulinarne i ich źródła. Przekona się, że w Jakucji, Japonii, Peru i Ghanie zwyczaje przekazywane z pokolenia na pokolenie wciąż są kultywowane. Mistrz kuchni pokazuje, jak doświadczenia przodków mogą pomóc w walce z marnowaniem żywności. Przekonuje, jak wiele współczesna sztuka kulinarna można czerpać z przeszłości.
Reżyseria
  • Mak CK
Tytuł oryginalny
  • Food in Our Time
Gatunek
  • serial dokumentalny
Kraj produkcji
  • Singapur
Rok produkcji
  • 2020
Czas trwania
  • 52 min